top of page
  • joanjsabater

Dia mundial sense tabac 2020

Actualizado: 23 jun 2020

Des de l'any 1988, el 31 de maig es celebra el dia mundial sense tabac, aquesta data -promoguda per la Organització Mundial de la Salut- pretén posar l'atenció en el problema que representa per la salut pública el consum de tabac.

Enguany l'OMS ha posat el focus d'atenció en les tàctiques que utilitzen les multinacionals del tabac per captar nous clients.Des de finals del 2005 la publicitat del tabac està prohibida, així i tot les empreses tabaqueres no deixen d'afinar l'enginy per seguir apareixent en series, pelis (entre d'altres) i seguir mostrant una imatge positiva al voltant de les persones que fumen.

Com diu la campanya de l'OMS, si anualment el tabac mata al voltant de 8.000.000 de persones al món, com es pot buscar una nova generació de clients?


Des de Vibra, enguany hem volgut posar el focus d'atenció en els beneficis d'abandonar el consum de tabac, els efectes positius els podem notar des dels 20 minuts després de deixar-ho.


Abandonar el consum de tabac pot semblar molt complicat i difícil, ja que haurem de superar l'abstinència física i psicològica que pot aparèixer, però els beneficis per la salut són enormes.


Si preguntéssim a una persona fumadora si es penedeix d'haver començat a fumar, que creiem que ens respondria?


Podeu descarregar la campanya sencera AQUÍ

15 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page