top of page
  • joanjsabater

Cànnabis. Sabies que... Tolerància

Actualizado: 23 jun 2020

Quan es consumeixen drogues, un dels riscos que ens podem trobar és que si ho anem repetint sovint, al final el cos s’hi acostuma i cada vegada necessitarem més quantitat per notar els efectes, aquest fet s’anomena tolerància.


Totes les drogues creen tolerància, tot i que no totes de la mateixa manera ni amb la mateixa rapidesa.


El cànnabis és una de les substàncies que pot arribar a desenvolupar tolerància, per tant és important estar-hi alerta.


Podem començar a fumar per diversos motius, per curiositat, perquè ens ve de gust, perquè els amics i amigues ho fan i també hi vull participar… i a vegades no ens adonem que allò que abans ho feia de tant en tant, arriba un moment, que es fa més sovint inclús diari. En aquest punt notarem com els efectes també són diferents, ja que “necessitarem” augmentar la dosi per aconseguir aquelles sensacions que abans teníem amb menys quantitat.


Aquí hem de pensar que el que estem també augmentant son els riscos.


Aquí us deixem unes idees al voltant de la tolerància


  • Si en fumes sovint, aniràs desenvolupant més tolerància, per tant necessitaràs més quantitat per tenir la mateixa sensació que el primer cop.

  • Si estàs en aquest punt, és el moment de baixar el ritme de consum, amb això també gastaràs menys diners.

  • + tolerància – sensació de plaer.

  • Si ara n’has aturat el consum, enhorabona! Assoleixes allò que et proposes. Si algun dia tornes a fumar-ne, pensa que el cos i el cap no hi estaran tan acostumats, comença amb poca quantitat, per mesurar-ne l’efecte.Podeu descarregar la campanya sencera AQUÍ

36 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page